skip to Main Content

Ibiza! thema Zomerspektakel aan het Meer

Nog geen maand na de TCV Obstacle Run is het team van Zomerspektakel aan het Meer alweer volop bezig met het Zomerspektakel voor het komende jaar. Voorzitter Stanley de Looze: “In 2017 is het Zomerspektakel zelfs vier dagen en wel op 2, 3, 4 en 5 juni. Dan staan die dagen geheel in het teken van ons nieuwe thema: Ibiza. En ook dan is er weer een TCV Obstacle Run.” 

Muziek kiezen
Stanley: “Met het thema Ibiza kunnen we het terrein, de horeca en het entertainment volledig voorzien van de Ibiza look and feel. Voor de muziek hebben we jullie hulp nodig. In de afgelopen jaren stonden al aardig wat grootheden op het podium. Denk aan Kensington, Blø f, De Dijk, Edwin Evers band en Racoon. En om steeds te blijven vernieuwen willen we graag weten waar de voorkeur naar uitgaat bij de Alphenaren. Vanaf eind augustus is er de mogelijkheid om de lijst met namen aan te vullen. Doe dat vooral via onze facebookpagina.

Vier dagen feest voor jong en oud
Stanley: “Het Zomerspektakel aan het Meer was een feestje in 2015. Zeker met sterren als Kensington, Di-rect, De Dijk en nog vele anderen. Maar ook door de Sterkste Man, de horeca, de vele attracties voor de kinderen, de Obstacle Run en vooral het enthousiaste publiek. Dat willen we in 2017 minstens evenaren of zelfs groter maken. Editie 2015 zullen we niet snel vergeten en dat is ook onze insteek voor 2017. Een onvergetelijk evenement neerzetten voor jong en oud. Dus vanaf vrijdag 2 juni gaan we weer los met dit fantastische festijn.”

TCV Obstacle Run
Stanley: “ Ook de TCV Obstacle Run komt er weer en wordt in 2017 net als dit jaar opgezet in samenwerking met 4Sport Training Center en Pursue personal training. Opnieuw heeft Tandheelkundig Centrum Vitalis aangegeven hoofdsponsor te willen zijn van dit fantastische evenement. Stanley: “Daar zijn we echt heel trots op. Welke dag de run plaatst vindt maken we later bekend.”

 

fotograaf: Arjan van der Zwart (Plein10)