skip to Main Content

Helft startplekken Obstacle Run al weg

De verkoop van de startplekken voor de Obstacle Run, georganiseerd door Zomerspektakel aan het Meer in samenwerking met een aantal sportscholen op zondag 7 juni, gaat hard “Ongeveer de helft is al vergeven, zegt Eric Streefland verantwoordelijk voor sport en spel. “Wil je dus nog kans maken op een plek dan is snel inschrijven wel bijna een must.”

De Zomerspektakel Obstacle Run biedt uitdaging aan zowel de ongeoefende loper die kennis wil maken met deze hype, als aan de ervaren Obstacle Runners. Het is mogelijk om in te schrijven voor 5 of 10 kilometer. Het parcours kent vele uitdagende obstakels, die je door water, modder en over grote hoogtes voeren! Wachten voor obstakels zal je bij deze Obstacle Run niet tegenkomen, want de groepen worden klein gehouden. Hierdoor is de capaciteit wel enigszins beperkt en is inschrijven vooraf echt noodzakelijk. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping, naast het evenemententerrein van Zomerspektakel aan het Meer. Eric Streefland: “Een dergelijke run hadden we niet kunnen opzetten zonder de hulp van 4Sport, Sportspectrum en Pursue personal training en daar zijn we echt enorm blij mee.”

Inschrijven
Voor de Obstacle kan iedereen zich inschrijven. Er zijn drie categorieën: de Super Heroes Kids Run, de Obstacle Run Beginners en de Obstacle Run Pro’s met respectievelijk afstanden van 2, 5 en 10 kilometer. Het inschrijfgeld is € 10,- voor de kidsrun en € 17,50 voor de overige categorieën. Bij de laatste afstand hebben we zelfs een elitegroep voor diegene die echt voor de snelste tijd gaan. Alle overige groepen staan in het teken van de Fun-Run en er is geen tijdswaarneming. Je kunt je vanaf inschrijven via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/obstaclerun.