skip to Main Content
Haasbeek Herenhof

Haasbeek Herenhof beste verkooppunt tickets Zomerspektakel

“Met wel 445 verkochte tickets is Boekhandel Haasbeek in de Herenhof het beste verkooppunt geweest voor Zomerspektakel aan het Meer”, aldus Arvid Hendriks. De verkoop van de tickets begon op zaterdag 31 januari met een Early Bird actie, 4 halen 3 betalen via de website van het evenement en de fysieke verkooppunten.

Lol

En wat hebben we een lol gehad met die klanten die al op zaterdag 31 januari bij ons voor de deur stonden, verteld een lachende Annelize Haasbeek. Zij en Martijn runnen de zaak in de Herenhof. Annelize: “Naïef als ik was, dacht ik dat die groep mensen die al om acht uur voor de deur stonden zich verzamelden voor een groepsreis of wandeltocht. Maar nee, ze kwamen voor de kaartjes van vrijdagavond en stonden keurig in de rij om naar binnen te mogen. Ze waren amper wakker en nog net niet in badjas. Wat hebben wij een plezier gehad met hen en wat super dat wij nou net degene zijn die het beste verkooppunt zijn geworden. Helemaal TOP!”

Heksenketel

Max Verbeek van Pet’s place Ridderhof doet er nog een schepje bovenop. “Wat een heksenketel was de verkoop dit jaar. Ik was tijdens de eerste dag meer bezig met het opbouwen van mijn kraam voor een actie dan met de verkoop van de tickets. Ik wist niet wat me overkwam die ochtend. Om half 9 liepen er enorm veel mensen lichtelijk zenuwachtig voor mijn winkel en de stroom mensen bleef maar aanhouden tot tegen tienen. Ik was in no time uitverkocht, maar kreeg snel nieuwe tickets van de organisatie.” Pet’s Place is met 218 verkochte tickets niet de hoogst scorende in de lijst van best lopende verkooppunt. Max: “Toen ik op twitter zag dat de kaarten bijna overal te koop waren, maar niet op een locatie in het winkelcentrum dat het dichtste bij het evenement zit heb ik gereageerd of ik ook mee kon doen. En dat werd met open armen ontvangen. Ik vind het echt een geweldig evenement. Twee jaar geleden ben ik zelf drie dagen naar Zomerspektakel geweest met veel plezier, prima line-up en gezellig mensen. Wij hebben het Zomerspektakel leren kennen als een uniek evenement met veel gedreven mensen in de organisatie. Wij zijn dit jaar ook zelf uiteraard weer van de partij!”

Resultaten verkooppunten

Na de run op zaterdag 31 januari op de verkooppunten bleek de verkoop in de weken erna gestaag door te gaan. Haasbeek Herenhof verkocht 445 tickets, Bruna Atlas 416, Haasbeek Julianastraat 415,Primera Baronie 245, Primera Ter Aar 237, Pet’ Place 218 en Primera Boskoop 29 stuks. Deze laatste is er pas veel later bijgekomen, vandaar het lage aantal.