skip to Main Content

Guus Meeuwis en Kensington, dé grote namen bij Zomerspektakel


“Wat we al jaren wilden gaat nu toch echt gebeuren”, vertelt een enthousiaste Stanley de Looze. “We hebben Guus Meeuwis weten te strikken voor vrijdag 2 juni 2017. En waar we ook megatrots op zijn, is dat we naast Guus opnieuw dé topband van dit moment Kensington hebben kunnen boeken. Om er vanaf het begin van de avond helemaal een feestje van te maken, start de Edwin Evers Band de jubileumeditie van Zomerspektakel aan het Meer. Een dijk van een line-up.”

Artiesten

De Edwin Evers Band en Kensington zijn geen onbekenden op het Zomerspektakel aan het Meer. Speelde Kensington vorig jaar nog de hele ‘tent’ plat, de Edwin Evers Band (EEB) deed dat ook in 2013. Stanley: “We willen zoals iedere editie vasthouden aan onze vaste ingrediënten; een goed feest met bekende artiesten in een ontspannen sfeer. In onze keuze hebben we de vele reacties op Facebook meegenomen. We zijn dan ook enorm trots dat we deze 3 geweldige artiesten op één avond hebben weten te boeken. Kensington flikt het dit jaar om Ziggo Dome 5 keer uit te verkopen, EEB komt ondanks hun eigen theatertour toch weer heel graag bij ons optreden en Guus staat daar nu ‘gewoon’ tussen. Guus, die jaren voor ons moeilijk te boeken leek, vanwege zijn eigen ‘Groots met een zachte G-concerten’ en nu Alphen aan den Rijn aandoet. Heerlijk, daar worden wij nou heel blij van.”

Kaartverkoop

Stanley: “Vanaf zaterdag 28 januari 2017 starten we met de verkoop van de tickets die voor € 32,50, exclusief administratie- en transactiekosten, te verkrijgen zijn via onze website, Alphens.nl en de bekende fysieke verkooppunten. Houd de sociale media van ons evenement goed in de gaten voor de laatste informatie.”

kensington_fc_credit_rahi_rezvani-fotograafFotograaf Rahi Rezvani

edwin-evers-band-foto-20