skip to Main Content

Goed doel zelf kiezen

Vanaf donderdag 23 november kunnen alle Alphenaren zelf een goed doel indienen via de facebookpagina van Zomerspektakel aan het Meer en Alphens.nl voor het evenement dat op 1, 2 en 3 juni 2018 plaatsvindt. Stanley de Looze, voorzitter Zomerspektakel: “We willen graag opnieuw de inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving de gelegenheid geven een goed doel te kiezen.”

Spelregels keuze goede doel
Stanley: “Om een goed doel in te dienen ga je naar onze facebookpagina www.facebook.com/zomerspektakelaanhetmeer  of naar de pagina van www.Alphens.nl. Je kan ook je goede doel indienen via info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Hoe meer goede doelen hoe liever. En hoe meer dezelfde doelen binnenkomen hoe groter de kans is dat dit doel gekozen wordt. Het doel moet wel een lokaal of regionaal doel zijn. Uiteraard willen we ook graag weten waarom juist dit goede doel ondersteund zou moeten worden door Zomerspektakel. Iedereen mag een goed doel aanmelden. Een organisatie hoeft dus niet alleen zichzelf aan te melden, maar mag ook voorgedragen worden door anderen. Wij zijn nu al benieuwd welke doelen aangedragen worden.”

Termijn indienen doelen
Het indienen van een goed doel kan tot vrijdag 8 december 2017. Daarna vindt de selectie plaats. Eind januari maakt het bestuur van Zomerspektakel, tijdens de verkoop van de vrijdagavondtickets, het winnende goede doel bekend.

Foto: SamenhuiS was goede doel editie 2017