skip to Main Content

Geweldig gratis kidsprogramma bij Zomerspektakel

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni kunnen kids van alle leeftijden zich de hele dag gratis vermaken tijdens het Zomerspektakel aan het Meer. Die dagen zijn er onder meer optredens van Dora en Diego, Mylene en Rosanne. Vlogster Nina Schotpoort komt opnieuw net als de E-Sports Game Arena. Stanley de Looze: “Het programma op die dagen is enorm gevarieerd, van fantastische optredens tot de Obstacle Run. De entree is gratis met uitzondering van de hoge zweefmolen en de Obstacle Run.”

Alle dagen pret
Voor kinderen is er veel te doen op zaterdag en zondag. Zo kan je knutselen bij de tent van Junis, zijn er op zaterdag springkussens, stormbanen en een megaslide. Het hele weekend kan je in de zweefmolen en zijn er graffitiworkshops van Joost Zwanenburg. Daarbij is er een sweeper waarbij je over kunststof balken moet springen en een Mario Kart toernooi door E-Sports Game Arena. Op zondag zijn er ook springkussens voor de jongere kids en is er ook een workshop Capoeira. De openingstijden op die dagen zijn vanaf 11.00 tot 17.00 uur.

Kleurplaat
In aanloop naar het Zomerspektakel kunnen de kids zich alvast voorbereiden op dit fantastische evenement door bij de deelnemers aan het Zomerspektakel een kleurplaat op te halen en deze alvast in te kleuren. Restaurants en winkels die meedoen zijn Loek van Vliet, Sapori da Stefano, De Dyck, Fizzi, Smooth Coffee, Sebastiaan IJs, Alfreds, Eight en Broodjes Direct. Stanley: “De kids die de kleurplaten inleveren tijdens het evenement, ontvangen een heerlijke suikerspin en maken kans op een mooie prijs.”

Optredens zaterdag 8 juni
De zaterdag is een aaneenschakeling van kidsshows, Meet ’n Greets en gave optredens in de avond. ’s Middags staan Dora en Diego met een show op de planken en daarna is er een heuse Meet ’n Greet.Tijdens een spannende, interactieve minishow helpen Dora, Diego en Boots om een verdwaalde Zeemeermin terug naar huis te brengen. Voor de dansliefhebbers is er en interactieve discoshow, de KidsRave Discoshow met DJ Ricardo, die jullie vast nog kennen van Telekids. Ricardo is een echte DJ voor kinderen, die met veel jaren ervaring de leukste shows maakt in Nederland. Hij betrekt de kinderen bij al zijn gekkigheid en haalt kattenkwaad uit. Ook dit jaar mogen Mylene & Rosanne niet ontbreken. Deze eeneiige tweeling staat sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun liedjes onafgebroken in de KidsTop 20. Mylène en Rosanne zijn echt podiumdieren en betrekken graag hun fans en publiek bij hun optredens. Een optreden van deze meiden is dan ook altijd een feestje.

Optredens zondag 9 juni
Op zondag starten we om 09.15 uur met de Zomerdienst aan het Meer waar onder meer Trijntje Oosterhuis optreedt en er vermaak is voor de kids. Verder zijn er die dag optredens van Fien en Teun met minishow en Meet ’n Greet. Fien en Teun geven een interactieve voorstelling met vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren, eten en het leven op de boerderij. De Diedjee Diskoosjoo, is de meest swingende Diskoosjoo van heel Nederland. Diedjee draait voor oud, maar vooral voor jong de leukste kinderhits van onder meer Raak!, Ch!pz, K3, Gebroeders Ko, Kus, Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en alle andere hits die kinderen super vinden. Dansen met Nouk is een zang- en dansshow speciaal voor de allerkleinsten waarbij plezier, zingen en lekker bewegen voorop staan. Nouk beleeft de mooiste avonturen in haar wereld maar heeft ook 2 hartsvriendinnen, Daan & Sharon, en samen vormen zij vriendinnengroep RAAK! Waar ze heel veel toffe avonturen mee beleeft. Kortom er is weer volop te beleven tijdens deze twee dagen Zomerspektakel.