skip to Main Content

Gek van Fietsen bezorgt Miranda van Vliet fraaie fiets

“Ik was echt toe aan een nieuwe fiets”, vertelt slagersvrouw Miranda van Vliet blij. Ze kreeg onlangs uit handen van Rik de Bruin van ‘Gek van Fietsen’ een fraaie transportfiets overhandigd. En dit alleen door het kopen van een lootje tijdens het Zomerspektakel aan het Meer.

Puur toeval
Dat Miranda een nieuwe fiets bij ‘Gek van Fietsen’ kon ophalen bleek puur toeval te zijn. Loek, haar man, had lootjes gekocht tijdens het Zomerspektakel aan het Meer, maar had dat niet tegen zijn vrouw gezegd. Door alle drukke werkzaamheden tijdens het evenement waren ze het eigenlijk ook weer vergeten, totdat hun buurvrouw van Sapori da Stefano hen via de app hierop attendeerde. “En zo is het balletje gaan rollen”, vertelt Miranda enthousiast. “Ik ben echt blij met deze fiets. Die van mij is alweer 15 jaar oud en ik was toe aan een nieuwe. Welke dat ging worden, ik had nog geen idee. En nu wordt er voor mij beslist. Eigenlijk beter, het was vast lastig kiezen.” Rik de Bruin vertelt het toch wel erg leuk te vinden om anderen blij te maken. “Het is nu het tweede jaar dat we sponsor zijn en deze keer hebben we dan ook meegedaan met de loterij. Miranda krijgt echt een mooie zilvergrijze fiets van Giant.”

Passend bij Zomerspektakel
Rik: “We kregen dit jaar de mogelijkheid om een fiets te verloten en we vonden dit ook goed passen bij het Zomerspektakel. Het merendeel van de inwoners van Alphen aan den Rijn komt op de fiets. Het is mooi om mensen te stimuleren op de fiets naar het Zomerspektakel te komen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat mensen vaker de fiets pakken, ook naar kantoor. Dat is veel gezonder.”

Keurslagerij ‘Loek van Vliet’
Vanaf het begin van de start van het Zomerspektakel aan het Meer is keurslagerij ‘Loek van Vliet’ al betrokken geweest. En nog steeds vinden ze het leuk om hun overheerlijke broodjes op het terrein aan de man te brengen. Miranda: “Het vergt veel voorbereiding, maar het evenement is te leuk om er niet bij te zijn.” Sinds 1998 bestaat de slagerij, voorheen gezeteld in de Ridderhof en sinds 2006 in de Herenhof. Van die verhuizing hebben ze nooit spijt gehad. We zitten nu in een ‘versstraat’, waardoor je allemaal mooie producten verkoopt die goed op elkaar aansluiten.” En een volgende editie? “We zijn er gewoon weer bij hoor op 5, 6 en 7 juni 2020.”

Foto: vlnr Rik de Bruin van ‘Gek van Fietsen’ en Miranda van Vliet van keurslagerij ‘Loek van Vliet’

Guttmacher Institute. cialis malaysia pharmacy The Emergency Contraception Website.