skip to Main Content

Familie Verkerk winnaar luxe privé rondreis Thailand

De familie Verkerk uit Alphen aan den Rijn ontving uit handen van 333Travel directeur Frangken Tuhumena een fantastische reis naar Thailand. “Ik vind het nog steeds ongelofelijk, zegt Wim Verkerk. Wij hebben nog nooit iets gewonnen en dan nu zo’n geweldige reis. Ik ben nog steeds verbaasd.”

Gelukkige winnaar
Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer, begin juni, werden er op het evenemententerrein loten verkocht, waarbij je onder meer een reis naar Thailand kon winnen. Wim Verkerk: ”Ik had ook zo’n lot gekocht op aanraden van mijn vrouw Bep. Dit lot lag naast mijn agenda en was ik eerlijk gezegd helemaal vergeten, totdat Bep erom vroeg. Ik had dus blijkbaar het winnende lot in mijn bezit. Echt zo bijzonder. We zijn nog nooit in Thailand geweest, dus dit is wel heel erg leuk.” Bep en Wim vertellen dat ze ieder jaar weer genieten op het Zomerspektakel. Het is toch wel fantastisch dat wij in Alphen zo’n evenement hebben. Daarbij zijn ze een trotse opa en oma, die de reis naar Thailand prachtig en ook heel spannend vinden. “We zijn daar nog nooit geweest. We reizen graag en zijn gelukkig nog allebei gezond om deze mooie reis te ondernemen. Onze kinderen zullen wel opkijken.” Naast het reizen genieten ze van alle kleinkinderen en zijn ze heel sportief. 

Luxe privé Rondreis Thailand met 333Travel
Frangken Tuhumena, eigenaar van 333Travel.nl in Harmelen, vertelt Wim en Bep meer over hun reis naar Thailand. “Deze twee weken durende reis laat je de hoogtepunten en bijzondere plekjes van Thailand zien. Daarbij reizen jullie in je eigen minibus met privé-chauffeur inclusief je eigen lokale gids die jullie tijdens de excursies zal begeleiden. Ook de entreegelden zijn inclusief en jullie verblijven in mooie vier sterren hotels. Frangken vertelt dat ze nog dit jaar op reis kunnen. De familie Verkerk lijkt reizen in november wel een goed idee. Frangken feliciteert Wim en Bep nogmaals en zegt er alles aan te doen om hen een onvergetelijke reis te bezorgen.

 

Foto: vlnr: Bep Verkerk, Wim Verkerk en Frankgen Tuhumena