skip to Main Content

Chef’Special en Waylon knallende afsluiters na optreden Jostiband

Zaterdag 4 maart start om 09.00 uur de kaartverkoop voor zondagavond 4 juni van het Zomerspektakel aan het Meer. “Die avond treedt de Jostiband op met diverse artiesten en hebben we twee knallende afsluiters”, vertelt Nineke de Graaff enthousiast. De tickets zijn slechts € 12,50 p/st exclusief administratie- en transactiekosten. “We hebben voor 4 juni weer een Early Bird-actie. Voor de eerste 1000 stuks geldt vier halen, drie betalen!” 

Artiesten zondagavond
Op zondag is er een speciaal concert voor Alphenaren door de Jostiband op Zomerspektakel aan het Meer. Voice-winnares 2016 Maan kondigde al een aantal maanden geleden aan dat ze graag met de Jostiband wilde optreden. Nineke: “En uiteraard is ze erbij die avond. Samen met Frans Bauer speelt de Jostiband ook de hit ‘Heb je even voor mij’. Naast Bauer, die zelf nog meer bekende nummers ten gehore brengt, treedt de Jostiband op met Helemaal Top, de bekende feestband uit Zwammerdam. Als knallende afsluiters hebben we eerst Waylon en daarna Chef’Special op de planken staan. De hele avond wordt begeleid door Xander de Buisonjé, bepaald geen onbekende op het Zomerspektakel. Kortom een line-up die opnieuw garant staat voor een feestje.” 

Verkooppunten
Arvid Hendriks, samen met Nineke de Graaff verantwoordelijk voor het entertainment: “Naast de online verkoop via deze website kunnen kaartkopers ook terecht bij verschillende verkooppunten: Bruna Atlas, Formuleshop in het centrum, Haasbeek Herenhof, Pet’s Place Ridderhof en Primera De Baronie.”