skip to Main Content

Burgemeester Spies koopt eerste 300 tickets Jostiband

Op zaterdag 4 maart ontving burgemeester Liesbeth Spies namens de gemeente Alphen aan den Rijn symbolisch de eerste 300 tickets van de Jostiband uit handen van Arvid Hendriks, bestuurslid Zomerspektakel aan het Meer bij de Bruna in de Atlas. Afgelopen zaterdag startte deze ticketverkoop voor het optreden van de Jostiband met Frans Bauer, Maan en Helemaal Top op zondag 4 juni. Die avond zijn Waylon en Chef’Special de afsluiters.

Bijzondere optredens
Arvid Hendriks: “We wilden voor de zondagavond een groot spektakel neerzetten voor heel veel verschillende mensen. Hoe konden we dat doen? Daar zijn we enige tijd mee bezig geweest. En zie nu het resultaat. Jullie spelen straks met toppers als Frans Bauer, Maan en Helemaal Top. Na jullie concert kunnen jullie nog genieten van de optredens van Waylon en Chef’Special. Het is nu geen fraai weer, maar geloof mij, straks wel. En dan gaan we knallen.”

Trots
Mevrouw Spies: “We zijn hartstikke trots op de Jostiband en hoe mooi zou het dan zijn als zij in Alphen aan den Rijn buiten zouden optreden. Wij hebben daarom als gemeente gemeend om de kaartjes niet zo duur te maken, waardoor alle Alphenaren de gelegenheid hebben van dit mooie concert te kunnen genieten. We hopen dat er veel mensen komen. We hebben nog drie maanden te gaan, dus we gaan ervoor. Ik heb alvast de eerste 300 tickets te pakken.”

Festival
Lyan Verburg van de Jostiband vertelt dat het Zomerspektakel aan het Meer het eerste festival is voor de band. “En als we dan toch mee mogen doen aan een dergelijk evenement, dan is het toch het leukste om dat te doen in je eigen gemeente. Een van de bandleden haakt hier op in: “Nu we in de Ziggo Dome hebben gestaan zijn bezoekers vast verpletterd door ons optreden.” Burgemeester Spies kan hier hartelijk om lachen en zegt dat ze dan niet teveel verpletterd moeten zijn om ook nog naar de Jostiband te komen kijken op 4 juni.