Attracties
& activiteiten

Het nieuwe voorterrein

Naast de geweldige acts op het hoofdpodium, vind je op het voorterrein een complete verzameling aan uitdagend entertainment. Ga helemaal los tijdens de foute party in de Roze Kerk, ontdek lokaal talent op de Livingroom Stage of doe mee aan de silent bingo in de Fabriek. Ontdek nu de hele line-up!

Attracties

Naast geweldige artiesten en heerlijke hapjes valt er nog van alles te beleven voor jong & oud. Maak bijvoorbeeld je eigen kunstwerk bij onze graffitiworkshops. Even je energie eruit gooien? Laat je dan gaan op de stormbaan, het springkussen of op de trampolines. Juist even bijkomen? Geniet dan ook eens van het prachtige uitzicht over de Zegerplas in het reuzenrad. 

Livingroom stage

Even bijkomen van al die waanzinnige acts op het hoofdpodium? Sit back, relax en neem een heerlijke cocktail. Op de Livingroom Stage maal je kennis met nieuw lokaal talent, herontdek je oude bekenden en ontmoeten de kids hun idolen. 

Sponsorborrel: Cool Brass 6

Vrijdag

Trio Roept U Maar

Vrijdag

Damar

Vrijdag, zaterdag & zondag

Niels Geusebroek

Vrijdag

Ed Struijlaart

Zaterdag

Simon Akroa

Zaterdag

Brandweerman Sam

Zondag, 13:00 uur

Kids Superchartz!

Zondag

Ayana

Zondag, 14:15 uur

Fleur!

Zondag, 15:15 uur

Maylin

Zondag, 16:15 uur

Leev

Zondag

Alexander de Grote

Zondag

Menno Aben

Zondag

Roze kerk stage

Het kan niet gekker? Het kan altijd gekker! In deze knalroze opblaaskerk geniet je van diverse DJ’s en ga je helemaal los tijdens de foute party.

DJ Ambitious

Vrijdag

DJ Ovano

Vrijdag

DJ Ambitious & Sax

Zondag

DJ Stayfan

Zondag

Fabriek Stage

Jij bent niet in één hokje te stoppen, maar geniet van allerlei soorten van entertainment. Toch? Dan is de Fabriek perfect voor jou. In deze opblaasfabriek doe je mee aan de Silent Bingo, word je betoverd door het magische cabaret-theater van Rob & Emiel en word je verrast door de geheime mystery-act!

Silent Bingo

Vrijdag

The King of Bingo

Zaterdag

Rob & Emiel

Zondag

Food & Drinks

Het is natuurlijk geen Zomerspektakel zonder horeca. Drie dagen feest vragen om een mooie variatie aan horecagelegenheden waar je een lekkere versnapering kunt halen. Vanuit de tenten, verspreid over het evenemententerrein, zorgen negen horecagelegenheden voor heerlijke hapjes en drankjes: Broodjes Direct, De Dyck, Grand Café Eight, Loek van Vliet, Sapori da Stefano, Senzaa, Smooth Coffee, viswinkel Fizzi en IJssalon Sebastiaan. Waar ga jij een hapje eten?