skip to Main Content

Anouk ‘gestrikt’ voor Zomerspektakel

Wie kent haar inmiddels niet? Ze heeft een strot waar je u tegen zegt, vertegenwoordigde ons bij het Eurovisie Songfestival, jureert bij The Voice en haar karakter is absoluut temperamentvol te noemen. Voorzitter Zomerspektakel Stanley de Looze: “We hebben Anouk weten te strikken voor vrijdagavond 1 juni 2018. Voor Anouk treedt Di-Rect op. En wie de avond afsluit, blijft nog even een verrassing! Raad welke act of artiest de avond afsluit en maak kans op een VIP Meet ’n Greet.”

Artiesten
Stanley: “Met Anouk hebben we echt een rasartieste in huis. In 2016 heeft ze maar liefst twee albums opgeleverd. Ze startte in 1997 met Nobody’s Wife en scoorde daarna hit na hit. Gouden klassiekers als Michelle, Birds, Girl en One Word. Met haar album ‘Queen for a Day’ heeft ze weer een topalbum te pakken, waarvan wij op 1 juni mogen genieten. Di-Rect is geen onbekende op ons evenement. In 2015 traden zij al op en dat bleek een schot in de roos te zijn. De ervaring van toen willen we graag laten herbeleven. Di-Rect heeft zichzelf compleet in het nieuw gestoken. De oude soul en funk spat er vanaf. De band staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en kan leunen op een flinke reeks radio en live klassiekers. Hun nieuwe album ‘Rollin With The Punches’ heeft de catchy singles ‘Rockstar’ en ‘With A Little Help’ opgeleverd. “En we zijn minstens zo trots op de afsluiter van de vrijdag! Maar in plaats van het zomaar te vertellen, maken we het iets spannender: raad wie de geweldige line-up op 1 juni afsluit en maak kans op een speciaal VIP Meet ‘n Greet! Hou hiervoor onze social media in de gaten!”

Kaartverkoop
Stanley: “Vanaf zaterdag 27 januari 2018 starten we met de verkoop van de tickets voor de vrijdagavond. De kaarten zijn te verkrijgen via onze website, Alphens.nl en de bekende fysieke verkooppunten. Houd de sociale media van ons evenement goed in de gaten voor de laatste informatie, zoals de kosten en de locaties.”