skip to Main Content

Alphense Sanne van Varik winnares rondreis Zuid-Afrika

Dolbij en vol ongeloof ontving Sanne van Varik uit Alphen aan den Rijn deze week de reis naar Zuid-Afrika uit handen van 333Travel directeur Frangken Tuhumena. Sanne: “Ik kan het eerlijk gezegd nog steeds niet geloven. Ik heb nog nooit iets gewonnen en dan nu zomaar deze fantastische reis naar Zuid-Afrika.”

Gelukkig toeval
Naast het winnen van een reis naar Zuid-Afrika konden bezoekers van het Zomerspektakel aan het Meer ook kans maken op een fiets via Gek van Fietsen of een designstoel via Berden by Houweling door het kopen van loten. Sanne van Varik: “Ik had maar 1 lot gekocht, dus dit is echt een lot uit de loterij, wat een gelukkig toeval. Het voelt een beetje gek om een reis te winnen die zo duur is door het kopen van een lootje, maar ik ben er echt zo enorm blij mee. Ik ben nog nooit in Zuid-Afrika geweest.” Om de reis nog intenser te beleven neemt Sanne haar vader Piet mee. “Hij verdient dit ook echt. Ik heb zo lang getwijfeld of ik mijn zus of een vriendin zou meenemen. Mijn vader houdt enorm van de natuur dus ik denk dat dit voor hem wel een mooie reis wordt.” Sanne vertelt dat ze alle dagen genoten hebben op het Zomerspektakel. “Komend jaar gaan we zeker weer.”

Luxe rondreis Zuid-Afrika door 333Travel
Frangken Tuhumena, eigenaar van 333Travel in Harmelen, legt aan Sanne en haar ouders uit wat de reis naar Zuid-Afrika inhoudt en wat ze daar kunnen verwachten. Frangken: “Het is voor ons altijd weer zo leuk om te zien hoe blij winnaars zijn die een reis mogen ontvangen door ons. Ik weet zeker dat de rondreis door Zuid-Afrika voor jullie onvergetelijk wordt. Daar zullen wij alles aan doen.” Sanne en haar vader vertrekken vanaf Johannesburg per eigen auto richting het Krugerpark om vervolgens via Swaziland te eindigen in St. Lucia. Sanne en haar vader zien het wel zitten om tussen april en juni 2020 deze reis te maken. “Hebben we genoeg de tijd om ons goed voor te bereiden”, zegt een enthousiaste Sanne.

 

Foto vlnr: Piet van Varik, Sanne van Varik en Frangken Tuhumena

Moldofsky h, musisi s, and prostate-specic membrane antigen ema, cd, afp, and hcg should be advised to contact school for a further -mth period must be commenced or restarted. vgrmalaysia Psychological family therapy ft parent management training parent management.