skip to Main Content

Rondreizende Ibizamarkt opnieuw bij Zomerspektakel

Na het grote succes van vorig jaar is de rondreizende Ibizamarkt opnieuw aanwezig op ons festival en wel op zaterdag 2 juni tussen 12.00 en 18.00 uur. Bestuurslid Zomerspektakel Wendy Kersbergen: “Het enthousiasme om weer mee te doen is na vorig jaar zo groot, dat we nu zo’n 70 deelnemers op het terrein hebben.”

Inspiratie
De Ibiza markt is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. Wendy: “We organiseren deze markt samen met Hip & Happy events. Manon Weitering van die organisatie is zelf een doorgewinterde Ibizadame, die Ibiza markten op centrale plekken in Nederland organiseert en het Ibizagevoel naar die locaties brengt.

Wat is er te doen?
Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten die gerelateerd zijn aan Ibiza, zoals lifestyle, fashion, Jewels, beauty en heerlijke Ibizasounds! “Door het aanbod klein te houden biedt Hip & Happy events de Ibizamarkt exclusiviteit en geven we zo ook de deelnemers een eerlijke kans tot verkoop”, aldus Manon. “Daarnaast breiden we de markt uit met beleving zoals, handlezen, tarot readings, henna, bodypaint en kunst. Kom gezellig langs en ervaar het zelf!”

Gratis entree
Op zaterdag en zondag is de entree van ons Zomerspektakel gratis, dus ook de Ibizamarkt. De enige uitzondering is de 70 meter hoge zweefmolen en de TCV Obstacle Run.

 

Fotograaf: Korsjan Punt