skip to Main Content

Meet ’n Greet met vlogster Nina Schotpoort

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni opent Zomerspektakel aan het Meer om 12.00 uur haar deuren voor de kids en jeugd. Eric Streefland, verantwoordelijk voor sport en spel: “Kleine kinderen en jeugd kunnen die dagen onder meer genieten van stormbanen, springkussens tot aan een glijbaan met een hoogte van wel 15 meter. Speciaal voor de kleintjes zijn er shows en Meet ‘n Greets met Buurman en Buurman en Mylene en Rosanne. De jeugd kan genieten van freestyle voetballer Joshua en vlogger Nina Schotpoort, een Mario-Kart competitie of zich uitleven tijdens de TCV Obstacle Run op zondag 3 juni. Kortom, er valt weer genoeg te beleven voor jong en oud.”

Kidsfun zaterdag
Kinderopvang Junis is zaterdag 2 juni aanwezig voor de creatieve invulling. Je wordt dan geschminkt, maar je kan natuurlijk zelf ook creatief aan de slag met het maken van dromenvangers, sieraden, je eigen cocktail en nog veel meer. Voor de kleinere kinderen staan er die dagen diverse springkussens, stormbanen en een megaslide om de energie kwijt te kunnen. Een show en heuse Meet ’n Greet met Buurman en Buurman tussen 15.00-15.30 uur en een show van Mylene en Rosanne tussen 16.30-17.00 uur maken de middag compleet. Dansen en meedoen kan met de hilarische KidHitzShow die de kids op twee tijden vermaken, namelijk tussen 15.30 en 16.30 en 17.00-18.00 uur. De mannen van VijfB, waaronder graffiti-artist Joost Zwagerman, staan twee dagen tot je beschikking om je te helpen een eigen graffiti te maken.

Meet Nina Schotpoort op zaterdag
De dames tussen 8 en 12 jaar kunnen zaterdag hun hart ophalen met één van Nederlands meest populaire vlogster, Nina Schotpoort. Dan is zij op ons terrein aanwezig met twee Meet n‘ Greetsessies tussen 13.00 en 14.00 en 15.00 en 16.00 uur. Nina is bekend van Musical.ly en heeft inmiddels twee VEED Awards gewonnen, dé Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Ook zo’n fan van haar? Zorg dan dat je met haar op de foto kan.

Voetbal, E-gaming en bijzondere dieren
Houd je van voetbal en wil je de trucjes van Touzani leren? Dan hebben we voor de voetballiefhebbers tussen 14.00 en 17.00 uur workshops Freestyle voetbal van Joshua op het programma staan. Mis hem niet op zaterdagmiddag om jouw voetbalskills te verbeteren. Vind je Freek Vonk ook zo geweldig? Durf jij het aan om op de foto te gaan met een slang om je nek of een vogelspin? PretMetRep laat je op zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur kennis maken met een aantal bijzondere dieren! Houd je ook van gamen? Dan kan je bij ons twee dagen je helemaal uitleven met Mario Kart bij de E-Sport Game Arena die bij ons op het festivalterrein staat. Voor de iets oudere kinderen hebben we ook nog een hele grote stormbaan en een glijbaan van 15 meter hoogte waar je met behulp van een matje vanaf kunt glijden.

Zondagprogramma
Op zondag 3 juni staat opnieuw Junis klaar om de kleintjes vanaf 12.00 uur te vermaken met knutselen, schminken, dromenvangers en nog veel meer. De springkussens, stormbanen en megaslide maken hun opwachting voor de kids en jeugd. Deze dag staat er ook een ‘Survival Rope Climb’ (highrope parcours) op hoogte klaar. Graffiti kun je weer leren van de mannen van VijfB. Daarnaast kun je je resultaten van de zaterdag verbeteren tijdens de Mario Kart competitie van E-Sport Game Arena. Tussen 13.30 en 14.00 en 17.15 en 18.00 uur kunnen de kids zich vermaken tijdens de Telekids Discoshow. En deze dag is er ook een show met Meet ’n Greet, maar nu van de populaire meidengroep RAAK!.

Gratis entree
Op zaterdag en zondag is de entree gratis, evenals de kinderspelen met uitzondering van de 70 meter hoge zweefmolen en de TCV Obstacle Run.

Fotograaf Nina Schotpoort: Henry Faber