skip to Main Content

1000 extra kaarten voor vrijdag 1 juni

“We hebben groot nieuws”, vertelt Stanley de Looze enthousiast. “We hebben toestemming gekregen van de gemeente Alphen aan den Rijn om nog eens 1000 kaarten extra te mogen verkopen. Dit betekent ook dat het terrein vergroot wordt om de hoeveelheid extra bezoekers aan te kunnen. Vanaf zaterdag 3 maart start de verkoop.”

Mystery Guest
Wie had gedacht achter het net te vissen, kan nu dus alsnog kaarten bemachtigen voor vrijdag 1 juni, wanneer Di-rect, Anouk en een Mystery Guest optreden. Stanley: “Iedereen is echt enorm nieuwsgierig naar wie dat kan zijn. Tot 1 maart kunnen mensen nog hiernaar raden via onze facebookpagina. Op 1 maart maken we bekend wie de Mystery Guest is en op 2 maart vertellen we wie de gelukkige winnaars zijn van het VIP Meet ’n Greet arrangement. Dus reageer nu het nog kan, wie weet zit jij erbij.”

Verkoop tickets
De tickets kosten 36 euro inclusief alle bijkomende kosten. De kaarten zijn te verkrijgen via onze eigen ticketpagina, Alphens.nl en via de fysieke verkooppunten: Bruna Atlas, Pet’s Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Formule Shop Centrum en Primera Baronie.

Terrein vergroot
Met het toenemen van het aantal bezoekers heeft Zomerspektakel een groot voorterrein ingericht met een LED-scherm, barretje, muntverkoop en gezellige inrichting waar festivalgangers zich kunnen terugtrekken als het op het grote terrein te druk wordt. Dit terrein is op gras en heeft geen houten vloer.