skip to Main Content

1 januari onthulling vrijdagavondartiesten

Op 1 januari om 12.19 uur onthult het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer welke artiesten op vrijdagavond 7 juni het podium bezetten. “Wat we wel willen verklappen is dat we een buitenlandse act hebben weten te regelen”, vertelt bestuursvoorzitter Stanley de Looze.

Kaartverkoop
Zoals het er nu naar uitziet start de kaartverkoop van de vrijdagavondtickets op zaterdagmorgen 26 januari om 07.00 uur bij de fysieke verkooppunten. Stanley: “Dan hebben we per verkooppunt 50 sets Early Bird tickets.” De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Pet’s Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie en Formuleshop Centrum in Alphen aan den Rijn. De Early Bird tickets zijn niet online te verkrijgen. Stanley: “Het is ons voor de derde keer op rij gelukt om de tickets aan te bieden voor 36 euro per stuk inclusief administratiekosten. Dus houd onze sociale media en de diverse kranten in de gaten voor de start van de verkoop.”

3 dagen feest
In juni vieren we drie dagen feest op 7, 8 en 9 juni. Ook de openluchtdienst is er weer bij op zondag 9 juni evenals de Obstacle Run die ook op zaterdag en zondag gehouden wordt. Dus vergeet niet om dat weekend alvast in je agenda te blokkeren!